Skip to content
București Știri locale

București: Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sector 6, confirmaţi cu noul coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Primarul Setorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat, joi, că mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceştia prezentau simptome ale bolii. În instituţie a fost dispusă o anchetă epidemiologică şi s-au luat mai multe măsuri, una dintre ele fiind reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi, scrie news.ro.

Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei au fost depistaţi pozitiv. Aceştia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2”, a anunţau, joi, primarul Sectoruui 6, Ciprian Ciucu.

" "
" "

Acesta a precizat că a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost dispuse măsurile necesare de prevenţie pentru răspândirea virusului.

Printre acestea, vor fi si masuri de reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi. Informăm cetăţenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăţi în contactarea instituţiei, precum şi întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluţii/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, şi dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situaţie să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa [email protected], a mai anunţat primarul.

Acesta face apel la respectarea măsurlor de protecţie.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea şi combaterea virusului ASRS CoV-2”, a mai scris Ciucu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *