Skip to content
București Știri locale

UPDATE București: Percheziţii, inclusiv la un spital, într-un dosar vizând achiziţia de echipamente de protecţie anti-COVID. Spitalul vizat este Witting

Inquam Photos / Virgil Simonescu
" "

UPDATE

Surse apropiate anchetei a precizat că este vizat Spitalul CF Witting şi că nu au fost respectate procedurile de achiziţie a materialelor de protecţie anti-COVID, relatează news.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

" "
" "

Două percheziţii au loc vineri dimineaţă, în Bucureşti, inclusiv la un spital, într-un dosar vizând achiziţia de echipamente de protecţie anti-COVID.

În cursul zilei de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, efectuează 2 percheziţii domiciliare, în 2 locaţii din  municipiul Bucureşti, dintre care una este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă la sediul unei instituţii publice (spital)”, anunţă Poliţia Capitalei.

Percheziţiile domiciliare se desfășoară într-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *