Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Primăria anunţă redeschiderea Grădinii cu Filme din Piaţa Lahovari

facebook

Grădina cu Filme din Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7 se va redeschide, miercuri, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) printr-un comunicat de presă.

Ediţia a şaptea va avea loc între 24 iunie şi 13 septembrie, de marţi până duminică, şi va continua două dintre cele mai cunoscute programe: “Seara Filmului Românesc”, cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone, şi “Seara Filmului European”, în parteneriat cu institute culturale şi ambasade din România.

Seara de miercuri va rămâne şi în acest an rezervată filmului românesc.

“Publicul este invitat să descopere filmele româneşti într-o sesiune specială, alături de criticul de film Ileana Bîrsan, curatorul programului, care va susţine, după proiecţiile filmelor, o serie de dezbateri cu regizori, producători sau protagonişti de renume din industria cinematografică românească”, se arată în comunicatul PMB.

Noutăţile din program în materie de film sunt “Seara Filmului de Dans”, “Seara Filmului de Fashion” şi documentarele muzicale. Nu vor lipsi concertele acustice, spectacolele de teatru, improvizaţie şi stand-up comedy.

Bilete şi rezervări sunt disponibile pe pagina www.Bilete.ro şi la casa de bilete Creart din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *