Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Primăria Capitalei propune un tarif unic de parcare de 5 lei pe oră

Inquam Photos / Octav Ganea

Primăria Capitalei propune un tarif unic de parcare de 5 lei pe oră, în Bucureşti şi invită cetăţenii să participe la o dezbatere publică care va avea loc pe acest subiect marţi, informează Agerpres. „Orice decizie importantă pentru oraş am luat-o împreună cu bucureştenii. (…) Acum vin în faţa bucureştenilor cu o propunere de simplificare a sistemului de tarifare a parcărilor publice din Capitală, valabil pentru toate categoriile de utilizatori (persoane fizice sau persoane juridice).

Proiectul este publicat deja pe site-ul Primăriei Capitalei şi mulţi dintre dumneavoastră v-aţi exprimat deja puncte de vedere”, a scris viceprimarul Stelian Bujduveanu pe Facebook. Dezbaterea urmează să aibă loc marţi, la sediul ARCUB, iar cei interesaţi pot participa şi online.

Cu aceeaşi ocazie vor fi dezbătute şi alte proiecte de hotărâre. Unul dintre ele vizează ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă. Altul prevede utilizarea gratuită a parcărilor publice de utilitate generală de pe teritoriul municipiului Bucureşti de către autoturismele cu emisii zero de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *