Skip to content
București Știri locale

București: Probleme din cauza trotinetelor și bicicletelor. Câte accidente grave s-au produs, din cauza lor, în ultimii ani

Inquam Photos / Octav Ganea

De cum a venit căldura, trotinetele și bicicletele au împânzit șoselele, parcurile și trotuarele. Sunt zeci de plângeri, în urma unor incidente în care pietonii au căzut victime.

De multe ori, cei care folosesc aceste mijloace de transport nu respectă regulile de circulație. Doar în București au loc anual zeci de accidente.

În București, în fiecare seară, zeci de trotinete şi biciclete se strecoară pe aleile înguste, împânzite de copii şi vârstnici care nu reuşesc mereu să se ferească.

În țară, unele primării au interzis circulatia acestor vehicule în parcuri. În Capitală încă se lucrează la o hotărâre în acest sens, informează stirileprotv.ro.

Bărbat din București: Ar putea să facă anumite trasee speciale, să nu le mai dea voie să meargă în toate zonele din parc. În special în cele supra aglomerate, de exemplu. Unde e aglomerație foarte mare de oameni să nu aibă acces”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *