Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Razie de amploare a poliţiştilor de la Brigada Rutieră. Peste 130 de amenzi pentru vitezomani

Inquam Photos/George Calin

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei au aplicat, sâmbătă noapte, 130 de sancţiuni unor şoferi care circulau cu viteză. S-au dat amenzi în valoare de peste 117.000 de lei şi s-au reţinut zece permise.

Brigada Rutieră a Capitalei a organizat, sâmbătă noapte, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. ”Tematica acţiunii a reprezentat-o prevenirea accidentelor de circulaţie care s-au produs din cauza nerespectării regimului legal de viteză. În urma activităţilor de control desfăşurate au fost aplicate 130 sancţiuni contraventionale, pentru încălcarea regimului legal de viteză, în valoare de peste 117.000 de lei”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise conducere, pentru depăşirea regimul legal de viteză cu peste 50 km/h. De exemplu, un bărbat în vârstă de 47 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 cu viteza de 121 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50km/h.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Un alt bărbat, în vârsta de 38 de ani, a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 cu viteza de 112 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *