Skip to content
București

Bucureşti: Robert Negoiță nu exclude să-l susțină pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a anunţat, după ce și-a lansat oficial Partidul Bucureşti 2020, că nu exclude varianta susținerii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

În momentul în care vom avea anunțați candidații  pentru Primăria Generală, dacă nu vom avea noi, vom susține pe cel mai potrivit să ocupe acest loc. Asta înseamnă că nu excludem nicio variantă, încercăm să facem ce considerăm că este normal pentru București, astfel încât să meargă mai departe. Să mai pierdem patru ani consider că este suficient de grav ca să ne putem permite așa ceva. Astăzi noi ne sufocăm în trafic, astăzi Bucureștiul este blocat, infrastructură mare în ultimii 30 de ani, aproape inexistent. Este o rușine pentru toți care au trecut pe acolo, fără excepție. Puțin probabil să susținem pe cineva care a demonstrat ce poate sau mai ales ce nu poate și credeți-mă că o spun cu foarte mult regret”, a spus edilul la Antena 3.

" "
" "

El s-a declarat nemulțumit de ceea ce s-a realizat în București în ultimii patru ani: „Sunt nemulțumiri care nu au legături cu o persoană, nu este o chestiune subiectivă, ci cu viziunea, pur și simplu nu mă regăsesc într-o astfel de abordare. Și de aceea, încerc să mă duc și să formez cu alte persoane o echipă care să fie credibilă și cu care să avem rezultate. Atâta timp cât eu nu intenționez să candidez la Primăria Generală, am să analizez cu grijă candidaturile care vor fi și am să sprijin orice  candidatură pe careo consiser ca fiind cea mai potrivită din cele cu șansă. Este normal să se întâmplă așa ceva. Bucureștiul are nevoie să fie condus de către o persoană  capabilă să realizeze lucruri pentru București, fapte. Atâta timp cât nu avem o decizie dată, este normal să susținem pe cineva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *