Skip to content
București Știri locale

București: Șase centre de vaccinare vor fi organizate în Sectorul 6

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Primăria Sectorului 6 din capitală se pregătește pentru etapa a III-a a vaccinării. Municipalitatea anunță că Direcția de Sănătate Publică evaluează șase centre de vaccinare. Totuși, Primăria a solicitat suplimentarea acestora pentru a acoperi toată populația sectorului.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că Direcția de Sănătate Publică evaluează șase centre de vaccinare. Cinci sunt organizate în interiorul unor instituții private și al șaselea aparține Primăriei. Primarul Ciucu a anunțat că va solicita autorităților sanitare să organizeze mai multe centre de vaccinare în Sectorul 6.

" "
" "

„Drumul Taberei nu este acoperit, în rest sectorul stă relativ bine. Noi am oferit soluții și pentru Drumul Taberei. Acum trimit o adresă la DSP București prin care le solicit încă două centre de vaccinare pentru Drumul Taberei. Avem, totuși, circa 390.000 de locuitori în Sectorul 6, iar un număr de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam puțin”, a scris, pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

Centrele vor fi folosite pentru imunizarea populației din etapa a III-a a vaccinării.

2 comentarii la “București: Șase centre de vaccinare vor fi organizate în Sectorul 6

  1. CEI CA\RE SE INCADREAZA IN GRUPA A II-A DE VACCINARE SI CARE LOCUIESC IN SECTORUL 6, UNDE II TRIMITE PRIMARIA SECTORULUI ?????????????

  2. CEI CARE SE INCADREAZA IN GRUPA A II-A DE VACCINARE SI CARE LOCUIESC IN SECTORUL 6, UNDE II TRIMITE PRIMARIA SECTORULUI ?????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *