Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Se înfiinţează o nouă linie de transport. Pe ce traseu va circula autobuzul 343

bucurestifm.ro

Municipalitatea înfiinţează linia de autobuz 343 pentru locuitorii cartierelor Andronache şi Henri Coandă, care de sâmbătă va asigura legătura cu diverse centre de interes din oraş.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, rezultată din unificarea actualelor linii de autobuz 231 şi 343, aceasta va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 şi staţiile de metrou Aviatorilor şi Aurel Vlaicu.

Linia 343 va funcţiona între terminalele „Fundeni” şi „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecţia şoselei Fundeni cu şoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiţei, din cartierul Andronache. De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piaţa Dorobanţi, Calea Dorobanţi, bulevardul Aviatorilor, şoseaua Pipera, strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe acelaşi traseu.

Pe strada Gherghiţei, linia 343 va opri în staţiile nou înfiinţate în acest scop. Potrivit Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov, decizia de înfiinţare a acestei linii face parte dintr-o serie de măsuri care au ca scop îmbunătăţirea transportului în comun prin extinderea reţelei către zone care în prezent nu beneficiază în mod direct de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *