Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Toate locurile de joacă pentru copii în aer liber se redeschid în Sectorul 6

Inquam Photos/Cornel Putan
" "

Toate locurile de joacă pentru copii în aer liber vor fi deschise până marţi, potrivit unei Hotărâri adoptate în şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 6.

În cadrul hotărârii de Comitet Local pentru Situaţii de Urgenţă, de săptămâna trecută, s-a luat decizia ca toate locurile de joacă să fie funcţionale şi, pentru siguranţa copiilor, acestea să fie dezinfectate de două ori pe zi, in intervalul 5-8 dimineaţa, respectiv 14-17 după-amiaza”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

" "
" "

El a precizat că dezinfecţia la locurile de joacă pentru copii se va realiza începând cu parcurile mari din Sectorul 6, continuând cu toate celelalte locuri de joacă din cartiere.

Încă de la începutul pandemiei generate de noul coronavirus, autoritatea locală Sector 6 a acţionat permanent pentru dezinfectarea spaţiilor aflate în administrare, atât cele închise (şcoli, scări de bloc, instituţii publice), cât şi cele deschise, precum parcurile, spaţiile de odihnă şi relaxare, terenurile de sport sau pieţele agroalimentare. În ultimii patru ani, peste 85% dintre locurile de joacă ale sectorului au fost reabilitate şi dotate cu aparate potrivite tuturor categoriilor de vârstă. În prezent, aceste spaţii sunt amenajate la noi standarde de calitate, cu suprafaţă antitraumă de foarte bună calitate şi cu aparate moderne, sigure, la standarde europene„, se precizează într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *