Skip to content
București Știri locale

București: Un bărbat cu un comportament agresiv a murit la scurt timp după ce a fost imobilizat de polițiști

Facebook

Un bărbat de 30 de ani, care se manifesta violent şi provoca distrugeri la o terasă din Bucureşti, a fost imobilizat de poliţişti, duminică seară, el acuzând ulterior stări de rău. Acolo a intervenit un echipaj medical, însă bărbatul a murit.

Potrivit Poliţiei Capitalei, duminică seara, în jurul orei 21:00, printr-un apel la 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în faţa maşinilor. La faţa locului, poliţişti din cadrul Secţiei 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv şi producea distrugeri la o terasă.

Bărbatul, care se manifesta în continuare violent, a fost imobilizat. Având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei”, a arătat sursa citată.

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, informează news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *