Skip to content
București

UPDATE Bucureştiul, dat peste cap de ploaie. Inundaţii, haos în trafic, troleibuzele și tramvaiele, blocate, 7 maşini avariate de copaci căzuţi

captura video

UPDATE ora 10:20

Echipajele ISU au intervenit miercuri după ce, din cauza vîntului şi ploii din Capitală, 11 copaci au căzut, 7 dintre ei pe autoturisme, iar trei autovehicule au rămas blocate din cauza apei de pe carosabil pe Bulevardul Tineretului, două dintre ele fiind scoase cu ajutorul pompierilor

ISU Bucureşti Ilfov - 11 copaci căzuţi, 7 dintre ei pe autoturisme; maşini blocate din cauza apei de pe carosabil pe Bulevardul Tineretului, două dintre ele fiind scoase cu ajutorul pompierilor - FOTO

Conform ISU Bucureşti – Ilfov, până lmiercuri a ora 09.00, echipajele sale au acţionat în municipiul Bucuresti pentru 12 situaţii de urgenţă: o acumulare de apă pe carosabil şi 11 copaci căzuţi, 7 dintre ei pe autoturisme.

Bd. Tineretului, acumulare de apa pe carosabil, trei autoturisme blocate. Două au fost extrase de către pompieri”, precizează reprezentanţii ISU.

În judeţul Ilfov s-au înregistrat până acum două situaţii de urgenţă – o acumulare de apă şi un copac căzut.

Ştire iniţială

Plouă puternic în Capitală miercuri dimineață, ceea ce a dus la probleme în desfășurarea traficului rutier. Sunt blocaje în mai multe zone din București, pe traseele troleibuzelor și autobuzelor.

Precipitațiile vin după mai multe zile cu temperaturi foarte crescute. Miercuri dimineață, în București nu erau mai mult de 12 grade Celsius.

În apropierea Palatului Copiilor, circulația pe Bulevardul Tineretului a fost deviată, după ce asfaltul a fost acoperit cu apă.

Totodată, în apropiere de Piața Sudului, o mașină a rămas blocată în elementele care despart rutele de circulație. Cel mai probabil a derapat, la fața locului intervenindu-se pentru ridicarea vehiculului.

Ploaia creează probleme și transportului în comun în București. Sunt blocaje pe traseele troleibuzelor și autobuzelor, scrie digi24.ro.

Autobuzele liniilor 313, 381 și 673 circulă deviat din cauza acumulărilor de apă de pe Bd. Tineretului (pe Calea Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Șincai).

Linia 76 a fost blocată pe ambele sensuri pe Bd. Tineretului, din cauza acumulărilor de apă pe traseu. Troleibuzele întorc la Pod Mihai Bravu.

Sunt probleme și în circulația tramvaielor pe liniile 14, 40 și 55, din cauza unei defecțiuni pe Calea Călărași.

În aceste condiții, bucureștenii sunt nevoiți să apeleze la serviciile de car sharing și ride-sharing, platformele afișând tarife de două – trei ori mai mari decât într-o zi obișnuită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *