Skip to content
Politică

„Bucureștiul e un dezastru”. Marcel Ciolacu, atac la Nicușor Dan și Clotilde Armand: „Trebuia să își dea demisia de mult”

Inquam Photos/George Calin

Marcel Ciolacu i-a criticat dur pe Nicușor Dan și Clotilde Armand, susținând că „Bucureștiul e un dezastru”. „Am văzut-o pe Clotilde, care a fost de un ridicol enorm. Nu are capacitatea de a administra cel mai bogat sector, vii tu USR-ul care vii cu progresul, digitalizarea și vrei să treci prin buget să împarți bani la cetățeni, fără să conteze veniturile, să dea așa câte 1.000 de lei”, a spus social-democratul, potrivit evz.ro.

În același timp, Ciolacu a susținut că partidul său a venit cu programe sociale bine calculate. De asemenea, în ceea ce îl privește pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, liderul social-democraților susține că „trebuia să își dea demisia de mult, să plece acasă”. Politicianul a mai adăugat că Nicușor Dan a blocat toate investițiile. „Toate lumea e în istanțe. Dacă vrei să pui o ordine, ți-aduci arhitect, mi se pare că în perioada interbelică se candida cu arhitectul șef, așa trebuia să rezolve Nicușor, prin direcțiile din primărie, nu să blochezi tot. Nicușor nu are nicio coerență, nu a rezolvat nimic, a blocat tot”.

Atunci când a fost chestionat de alegerile din 2024, Ciolacu a precizat că Gabriela Firea va fi candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. În plus, liderul social-democrat a explicat că va modifica statutul partidului și cei care doresc să candideze la funcții vor trebui să fie votați de toate filialele din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *