PSnews

Ediția de București

Bucureștiul lui Firea: bătaie de joc în inima orașului. Stație RATB inundată EXCLUSIV (VIDEO)

ziare.com

Redacția PSnews.ro vă prezintă miercuri un nou articol din seria celor care arată cam cât de puțin îi pasă primarului general Gabriela Firea de orașul de care aceasta a fost votată să aibă grijă.

De data aceasta, vorbim despre o stație a Regiei Autonome de Transport București (RATB), situată chiar în inima orașului, pe bulevardul Gheorghe Magheru. Imaginile surprinse de PSnews.ro miercuri la amiază arată cum această stație era pur și simplu inundată din cauza unei țâșnitori defecte. Dispozitivul fusese gândit să pulverizeze apa de sus, ca să răcorească oamenii în zilele caniculare, dar între timp se vede treaba că n-a mai dat nimeni doi bani pe acel mecanism, iar acum apa curge din belșug.

Nu întâmplător am adus aminte de Gabriela Firea: la începutul acestei luni, PSD-ista a inaugurat cu fast altă stație RATB (Sfântul Gheorghe, la 5-10 minute de mers pe jos de la stația Magheru), pe al cărei acoperiș fusese aplicat un strat de iarbă. Întâmplător, zona este cunoscută drept un rai al boschetarilor, Pasajul Latin de lângă stația RATB fiind înțesat cu mirosuri lesne de bănuit. Comentariile noastre sunt de prisos – cei de la Recorder.ro au făcut deja un reportaj, disponibil AICI.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dada

    21 septembrie 2017, 20:58 la 20:58

    NU este statie RATB. Este un „pulverizator” stradal (pe timp de canicula pulverizeaza apa pentru racorire). Acum ca este abandonat, perfect de acord, ca mai este si stricat, la fel – de acord. Dar nu dezinformati! Sunt slava cerului destule exemple reale de dat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi