Skip to content
București

Bucurie pentru bicicliști: zeci de mii de tichete în plus de la Primăria Capitalei

tribuna.ro

Bicicliștii bucureșteni au un motiv de bucurie: au la dispoziție zeci de mii de tichete în plus de la Primăria Generală.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat în şedinţa de luni suplimentarea cu 25.000 a numărului de vouchere acordate în proiectul „Biciclişti în Bucureşti”, după ce proiectul a fost respins în şedinţa precedentă, informează Mediafax.

Consilierii au votat cu 28 de opțiuni pentru, 14 împotrivă şi două abţineri.

Potrivit PMB, în şedinţa precedentă a Consiliului General, în favoarea proiectului au votat toţi cei 26 de consilieri de la PSD şi ALDE prezenţi în sală, în timp ce consilierii USR, PNL şi PMP au votat împotrivă sau s-au abţinut. De la PSD au lipsit motivat doi consilieri generali, astfel că nu s-a întrunit numărul necesar de voturi, iar proiectul a fost respins.

Mai multe persoane care au primit vouchere de la Primăria Capitalei au încercat să le vândă pe site-ul OLX. Ulterior, compania care gestionează site-ul a anunţat că va dezactiva anunţurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *