Skip to content
Politică

„Buldogul” Blaga muşcă mâna care l-a hrănit: Nu categoric!

„Buldogul” Vasile Blaga (co-preşedinte al PNL) muşcă mâna care l-a hrănit, dar care l-a şi părăsit: „Nu categoric!”

Şeful foştilor PDL-işti a declarat, sâmbătă, în Buzău, că este exclusă o colaborare a Partidului Naţional Liberal cu Mișcarea Populară, formaţiune condusă de Traian Băsescu, scrie Agerpres.

”O colaborare cu Traian Băsescu este «Nu categoric». Am înțeles că din nou vorbește de «dragul PDL». Eu țin minte că vorbea de la perdea: «Adio, PDL!» și eram, nici mai mult nici mai puțin, decât FSN-iști înrăiți. Mai țin minte că, în timpul campaniei electorale, după ce noi democratic l-am desemnat pe domnul Iohannis drept candidatul nostru și ne-am încolonat toți în spatele domniei sale, mi-a spus textual: «Vasile, puteai să găsești pe cineva mai bun», adică pe Ponta, probabil”, a spus Blaga.

El i-a atras atenția fostului său șef de partid ”să nu-și facă iluzii că foștii democrați vor pleca din PNL”.

”E ceva ce am mai văzut în politică. Dacă dânsul își face mari gânduri că își va întări partidul cu oameni care vor merge din vechiul partid către domnia sa, se înșală. Cei care au avut de gând să meargă au plecat”, a menționat Blaga.

Cu ocazia Congresului de constituirea a Mișcării Populare, de sâmbătă, Traian Băsescu, ales liderul formațiunii, a făcut un apel ca cei care au fost lângă el de-a lungul timpului să i se alăture.

„Vă asigur că am și energie și dorință să continuăm procesele de modernizare a României. Mai am o sugestie: cei care în viața lor au fost alături de mine și încă mai simt că mai vor să fie alături de mine să nu ezite, de oriunde s-ar afla, să vină la Mișcarea Populară”, a spus Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *