Skip to content
Politică

Bulgărele devine avalanșă: un greu din PNL își anunță candidatura la fotoliul lui Orban EXCLUSIV

rador.ro

Revolta liberalilor la adresa actualului lider al PNL, Ludovic Orban, atinge noi cote.

Una dintre vocile grele ale celui mai mare partid de opoziție din România, prim-vicepreședintele Sector 2 Viorel Cataramă, vineri, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a declarat că în eventualitatea în care se va organiza un Congres al PNL, acesta va candida pentru a ocupa fotoliul lui Orban.

" "
" "

Soluția statutară este de convocare a unui Congres care să aleagă un nou președinte, dar mai ales să stabilească clar ideologia și programul alternativă la guvernarea socialistă.

Probabil că se va discuta în scurt timp organizarea unui Congres. În mod oficial și într-un organism statutar nu s-a discutat până acum organizarea unui Congres, dar începând de săptămâna viitoare este foarte posibil să se convoace Consiliul Național, care la rândul lui să convoace Congresul. Oricum se urmărește un Congres cât mai rapid pentru a putea intra în toamnă cu forțe proaspete în bătălia politică și electorală. Eu pot să vă spun un singur lucru: dacă se vor organiza alegeri pentru funcția de președinte al PNL-ului, eu voi candida, a declarat Cataramă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *