Burduja, după ce a fost desemnat președinte interimar al PNL București: Partenerul nostru este bucureșteanul

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sebastian Burduja a fost ales preşedinte interimar al filialei Bucureşti a PNL, fiind susţinut în unanimitate.
Liderul interimar al PNL Bucureşti Sebastian Burduja spune că este onorat de această funcție, dar în acelaşi timp este conștient de răspunderea pe care o implică.
„Astăzi am fost desemnat ca președinte interimar al filialei București a Partidului Național Liberal. Le mulțumesc colegilor mei din Biroul Politic Național pentru susținerea în unanimitate. Încrederea lor mă onorează și mă responsabilizează, având conștiința că implică o răspundere pe măsură. Nu avem o misiune ușoară la București. Miza politică este aparte: semnalul pentru alegerile anului 2024 va fi dat din București. Miza Bucureștiului este una națională: aici este principalul motor de dezvoltare a României. Cifrele spun totul: zona metropolitană București este mai dezvoltată decât zonele metropolitane din Berlin, Madrid, Amsterdam și orice altă capitală din regiune (vezi pozele 3 și 4). Din păcate, în ciuda potențialului, Bucureștiul este capitala europeană cel mai prost administrată — asta ne spune Indicele European de Calitate a Administrației Publice”, a transmis Burduja .
El a precizat că filiala PNL Bucureşti are nevoie de o echipă, criticând totodată lipsurile din Capitală, de la apa caldă până la traficul infernal.
Partenerul nostru este bucureșteanul. Agenda noastră este agenda interesului public. Iar în 2023 bucureșteanul nu știe dacă va avea apă caldă când se trezește dimineața sau după orele de muncă. Nu știe dacă poate merge în siguranță pe trotuare nereabilitate de zeci de ani. Nu știe dacă poate să se plimbe prin Cișmigiu fără să fie “bombardat” de păsări. Nu știe dacă va sta în trafic minute sau ore. Toate aceste lucruri trebuie să le schimbăm urgent, iar Bucureștiul trebuie deblocat. Un singur om nu le poate rezolva pe toate. Capitala României are nevoie de o echipă. De dialog, construcție și investiții. Sunt convins că Bucureștiul merită mai mult. Partidul Național Liberal a demonstrat în foarte multe comunități din țară că are lideri, soluții și proiecte de dezvoltare. E timpul să le aplicăm și în Capitala României. Înainte, împreună„, a scris Burduja pe Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: