Burduja, după ce Dan Vîlceanu l-a agresat în Parlament pe Florin Roman

Sursa foto- x

Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a declarat că se bucură de faptul că Dan Vîlceanu nu mai este coleg de partid cu el. „A avut un comportament nedemn şi pentru dânsul şi pentru o democraţie în anul 2024. Trebuie să răspundă pentru faptele sale”, a mai spus el.

„Pot să spun că mă bucur că că domnul Vîlceanu nu mai este în Partidul Naţional Liberal. A avut un comportament nedemn şi pentru dânsul şi pentru o democraţie în anul 2024. Trebuie să răspundă pentru faptele sale. Ştiu că domnul deputat Roman i-a făcut plângere penală. Nu putem tolera asemenea gesturi şi ele trebuie sancţionate exemplar. Doar mă bucur că domnul Vîlceanu nu mai este colegul meu de partid de luni bune de zile”, a declarat Sebastian Burduja, marţi, într-o conferinţă de presă.

Deputatul PNL Florin Roman susţine marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului. El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman anunţă că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: