Burduja: Ideea unei candidaturi comune PSD-PNL este să genereze această schimbare la Primăria Capitalei

Sursa foto: Facebook/PNL București

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a afirmat că ideea unei candidaturi comune PSD-PNL este să genereze o schimbare la Primăria Capitalei. ”Sunt convins că din 10 iunie domnul Nicuşor Dan se va întoarce la catedra de matematică de la Institut. Acolo are competenţe specifice, în Primăria Generală, ca primar general, dânsul n-a demonstrat nimic”, a susţinut el.

Sebastian Burduja a fost întrebat, luni seară, la Antena 3, dacă ne îndreptăm spre o candidatură a sa susţinută de PSD şi PNL la Primăria Capitalei.
“Important este să existe o schimbare la nivelul Primăriei Generale. Eu n-am vânat niciodată funcţii, nici nu m-am dat înapoi de la bătălii. (…) E clar că Bucureştiul nu mai poate continua aşa. Oraşul se face praf în fiecare zi, fenomenul drogurilor a scăpat de sub control, parcurile sunt vraişte, străzile sunt vraişte, apă caldă şi căldură nu există pentru sute de mii de bucureşteni.
Deci asta este ideea unei candidaturi comune pe care cele două partide mari, mature, care au guvernat bine România într-un context foarte dificil, asta este ideea unei candidaturi comune, să genereze această schimbare în Primăria Generală. Sunt convins că din 10 iunie domnul Nicuşor Dan se va întoarce la catedra de matematică de la Institut. Acolo are competenţe specifice, în Primăria Generală, ca primar general, dânsul n-a demonstrat nimic. Din păcate, pentru că noi ne-am dorit această schimbare în bine a oraşului. După patru ani, oraşul arată mai rău ca oricând”, a afirmat Sebastian Burduja.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL