Burduja îl acuză pe Nicuşor Dan că din 6267 de dispoziţii de primar date în mandat, a publicat doar 362 de dispoziţii

Sursa foto: facebook

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, îl acuză pe Nicuşor Dan că din 6267 de dispoziţii de primar date în mandatul său, a publicat pe site-ul Primărie doar 362 de dispoziţii, arătând că 5,7% este gradul de transparenţă pe care îl manifestă primarul în funcţie. Burduja a anunţat că PNL a convocat o şedinţă CGMB pentru vineri, în care consilierii liberali vor solicita publicarea tuturor deciziilor de primar pe site, pentru că ”prin astfel de dispoziţii de primar s-au construit caracatiţe în instituţii”.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a organizat joi o conferiţă de presă în faţa Primăriei Generale.

”Constant că a pus oamenii la treabă, se lucrează din greu în Parcul Cişmigiu, constată cu toţii că e o frenezie a lucrărilor publice în Bucureşti, că e campanie electorală”, a afirmat Burduja.

El a spus că Nicuşor Dan are nişte lucruri de clarificat.

”Au trecut mai mult de 24 de ore de când i-am cerut public să explice legăturile cu Matei Păun, ca finanţator, fost şef de campanie, actual şef de campanie, nimeni nu înţelege, un om cu afaceri în Belarus, în Federaţia Rusă, un om considerat apropiat. Nicuşor a spus că îşi fac vacanţele împreună”, a arătat Burduja.

Candidatul PNL a arătat că primarul ”preferă să tacă, sperând ca acest subiect să treacă, cum  trecut şi mandatul său, neobservat”.

Sebastian Burduja a mai afirmat că Nicuşor Dan este un candidat independent şi nu beneficiază de banii partidelor, adăugând că a arătat ieri că ”a cheltuit sume importante, undeva la 1,4 milioane lei, ceea ce se vede la prima strigare, şi i-a cerut să facă publică sursa acestor fonduri”.

”Îi solicit public să facă publică lista acestor donatori, în spiritul transparenţei pe care l-a clamat ani de zile în societatea civilă şi pe care nu l-a demonstrat cu nimic în mandatul de primar”, a afirmat Burduja.

Liberalul a anunţat că a discutat cu colegii din CGMB şi au stabilit o şedinţă extraordinară de de Consiliu, pe care PNL o va convoca pentru data de mâine.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL