Burduja: Lucrările la linia 5 s-au blocat pentru că Primăria Generală nu a mai făcut plăţile necesare

Sursa foto: Inquam photos/George Călin

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, anunţă, marţi, după ce lucrările la linia 5 s-au blocat pentru că Primăria Generală nu a mai făcut plăţile necesare, că a solicitat convocarea de îndată a unei şedinţe de consiliu general, pentru rezolvarea situaţiei. Burduja afirmă că PNL Bucureşti va prezenta în perioada următoare un set de priorităţi, în care infrastructura de transport public verde, de mare capacitate, este în topul listei.

Sebastian Burduja face precizări, marţi, într-o postare, legate de modul în care va acţiona PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, după alegerile din 9 iunie.
”Pentru că m-aţi mai întrebat cum vom aborda lucrurile în consiliul general în următorii ani, PNL Bucuresti va susţine, constructiv şi cu argumente, toate proiectele bune pentru bucureşteni. Vom prezenta în perioada următoare un set de priorităţi, infrastructura de transport public verde, de mare capacitate, fiind în topul listei. Bucureştenii merită mai mult. Nu conflicte, ci soluţii. Nu scandal, ci dialog. Nu vorbe, ci fapte”, spune Burduja.

Liderul PNL Bucureşti afirmă, despre lucrările la linia 5, că s-au blocat pentru că Primăria Generală nu a mai făcut plăţile necesare.

”Antreprenorul anunţă asta printr-un semn pe şantier. Demarate în plină campanie electorală, aceste lucrări trebuie duse de urgenţă la bun sfârşit. Împreună cu viceprimarul general Stelian Bujduveanu şi echipa de consilieri liberali, am solicitat convocarea de îndată a unei şedinţe de consiliu general, pentru rezolvarea situaţiei. Important nu este să căutăm vinovaţi, ci să rezolvăm cât mai repede problema pentru zecile de mii de bucureşteni care stau blocaţi în trafic în zona Aviaţiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: