Burduja: Ne-am pierdut cumva mândria de a aparţine acestui oraş. Nu există bucuria de a trăi în Bucureşti

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat luni că ceea ce îl deranjează la Capitală este că ne-am pierdut cumva mândria de a aparţine acestui oraş şi nu există bucuria de a trăi în Bucureşti, Liberalul a mai spus că oraşul acesta are vocaţie de mare capitală, de mare metropolă.

”Ştiţi ce mă deranjează, aşa, mai mult simbolic? Ne-am pierdut cumva mândria de a aparţine acestui oraş. Nu există bucuria de a trăi în Bucureşti”, a spus candidatul PNL, afirmând că oamenii din trafic sunt nervoşi, oamenii care îşi scot copiii în parc nu au unde să îi dea în leagăn, cei care ies în oraş, în Centrul Vechi pur şi simplu plâng.

”Noi avem un Centru istoric de care ne batem joc. Mergeţi la Curtea Veche, cel mai vechi loc din Bucureşti. Nici măcat pază nu mai este, plouă în interior. Ne batem joc de o istorie de secole”, a mai spus Sebastian Burduja.

Despre modelul de administraţie locală pe care îl are din afara ţării, Burduja a spus că, ”aşa cum a scris şi în cartea sa, nu îşi doreşte să refacă Micul Paris ci un mare Bucureşti”.

”Eu cred că oraşul ăsta are vocaţie de mare capitală, de mare metropolă”, a mai afirmat Burduja, arătând că îi place şi Viena şi Berlinul, oraşe comparabile cu Bucureştiul, dar vrea să tindă mai sus.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: