Skip to content
Societate

Burger de 1.000 de euro, pe piaţa din România. E făcut din carne de vită, caviar şi ornat cu foiţă de aur

Premieră pe piaţa din România, se lansează cel mai scump burger, în valoare de 1.000 de euro, care va fi poleit cu aur.

Organizatorii CARNEXPO Grill, cel mai mare eveniment gastronomic din 2021, au anunţat că Golden Burger va fi realizat din ingrediente premium: carne de vită românească, caviar produs în România, chifle, brânzeturi şi legume de provenienţă locală, şi va fi ornat cu foiţă de aur.

De realizarea celui mai scump burger se va ocupa Chef Iulian Olaru, cu o experienţă de aproape 20 de ani în bucătărie, fost concurent Chefi la Cuţite.

Burgerul de 1.000 de euro va fi pregătit şi prezentat la standul Grill Fest din cadrul evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 şi 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

Grill Fest este cel mai nou proiect al Adoor Event, dedicat consumatorilor, menit să devină cel mai mare festival dedicat cărnii şi gastronomiei din România.

Grill Fest va fi cea mai interesantă platformă de promovare care îi va apropia pe consumatori de producătorii autohtoni, contribuind astfel la creşterea calităţii produselor. Ne bucurăm de toate preparatele culinare româneşti şi considerăm că acestea trebuie susţinute pentru a rezista pe piaţă. Obiectivul nostru este să atragem cât mai mulţi români curioşi să descopere produsele locale de calitate şi să dăm gust festivalurilor din ţară„, a declarat Eugen Capra, manager general Addor Events.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *