Skip to content
Sport

Burleanu: E un RISC mare să jucăm cu PORŢILE ÎNCHISE după scandările rasiste

" "

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat, miercuri, că naţionala României riscă să joace cu porţile închise la următorul meci pe teren propriu după ce UEFA a deschis o procedură disciplinară invocând scandări rasiste la partida cu Serbia.

„Cu siguranţă după scandările rasiste care au fost pe stadion, e un risc foarte mare să jucăm cu porţile închise. Şi nu e conştientizat de cei implicaţi în astfel de acţiuni. De multe ori nu se gândesc că la meciul cu Muntenegru poate altul era rezultatul daăc am fi jucat cu spectatori. Vorbim şi de nişte sancţiuni finaciare, şi de unde îi tai? Îi tai din zona de dezvoltare, asta înseamnă că nu mai putem să investim în infrastructură sau competiţii noi. De asta i-aş invita pe cei implicaţi să se potolească. Să se gândească la repercursiuni. Acum aşteptăm comisia disciplinară, ne dorim să nu mai fim în acelaşi caz, ca în meciul cu Muntenegru”, a declarat Burleanu la Casa Fotbalului, scrie News.ro.

" "

UEFA a anunţat, marţi, că a deschis o procedură disciplinară după meciul România – Serbia, care a avut loc la 14 noiembrie, pe Arena Naţională.

Acuzaţiile reţinute de UEFA sunt folosirea de torţe, comportament rasist (bannere şi scandări) şi invadarea terenului de către suporteri.

Cazul va fi analizat la 25 octombrie de Comisa de Disciplină a forului de la Nyon.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat miercuri prelungirea contractului de sponsorizare cu retailerul german Penny Market, pentru următorii patru ani. Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a precizat că noul parteneriat include atât echipa naţională de seniori dar şi toate slecţionatele de tineret şi juniori la masculin şi feminin, suma prevăzută în contract crescând considerabil.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *