Skip to content
Politică

Bursa zvonurilor: cine va fi noul purtător de cuvânt al PSD

filthy-frank.wikia.com

Social-democrații au discutat, marți, despre desemnarea unui nou purtător de cuvânt al partidului, în locul Liei Olguța Vasilescu, au declarat surse din partid pentru PSnews.ro

Astfel, social-democrații au susținut numirea senatorului Titus Corlățean drept purtător de cuvânt al partidului. Amintim că Titus Corlățean a fost ministru al Justiției și ministru de Externe.

Ședința conducerii PSD în care liderii au pus pe masă propuneri privind strategia partidului după eșecul de la europarlamentare și după încarcerarea lui Liviu Dragnea s-a încheiat. Social-democrații strâng rândurile în jurul premierului Viorica Dăncilă care îi are alături pe miniștrii dar și lideri ca Paul Stănescu, Gabriela Firea și Marcel Ciolacu.

Dăncilă a propus înlocuirea din funcția de secretar al PSD a lui Codrin Ștefănescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar drept președinte executiv interimar pe Paul Stănescu.

Social democrații se reunesc la ora 18:00 în ședința Comitetului Executiv unde urmează să se traseze strategia PSD pentru următoarea perioadă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *