Skip to content
Politică

Bușoi arată cum a crescut PNL București în sondaje datorită opoziției anti-Firea. 4 proiecte prioritare

psnews.ro

Vicepreședintele PNL Cristian Bușoi arată cum a crescut în sondaje organizația din București a Partidului Național Liberal datorită opoziției împotriva primarului PSD Gabriela Firea.

Într-un status postat miercuri seară pe Facebook, europarlamentarul susține că PNL s-a conturat drept principala forță de opoziție în Capitală (iar nu USR), fapt ce i-a ajutat pe liberalii bucureșteni să crească după dezastrul din alegerile locale ale anului 2016.

Totodată, Bușoi promite că PNL va continua să facă „opoziție totală” la administrația PSD-Firea, concentrându-se pe patru proiecte: descongestionarea traficului, investiția în infrastructură, refacerea rețelei de termoficare și reducerea poluării.

Iată mesajul integral a lui Cristian Bușoi:

„PNL, la 25%, în București. Procentul, confirmat în două sondaje diferite, este munca de doi ani a echipei pe care o conduc la PNL București.

Datele din sondajul CURS privind creșterea PNL la 25% în București confirmă cercetarea efectuată de PNL în Capitală în această primăvară, în luna aprilie. Avem așadar două sondaje diferite, ale unor institute de cercetare diferite, care confirmă creșterea PNL din ultimii doi ani.

PNL a plecat, în București, de la un punct minim în 2016 după alegerile locale și parlamentare, iar aceste sondaje confirmă că mandatul echipei de conducere de la PNL București are rezultate.

De doi ani, imediat după alegerile locale din 2016, când PSD și echipa PSD-Firea erau la apogeu, prin acțiunea personală, ca om din PNL București, dar și alături de o echipă redusă și demoralizată de dezastrul din alegeri, am ţinut administraţia PSD-Firea sub o critică argumentată continuă.

Și trebuie spus că acum, PNL și nu USR este principala forță de opoziție la PSD în Consiliul General și în consiliile de sectoare; iar acesta este un succes muncit al echipei PNL București. Despre cum va fi administrat acest succes şi cum va putea fi transformat într-un start cu șanse pentru alegerile din 2020 rămâne de gândit şi de muncit de către toată organizaţia PNL a Capitalei și inclusiv şi de către PNL la nivel naţional.

Mai sunt multe de făcut. Rezultatul acestor sontaje trebuie apreciat cu realism și modestie, însă trebuie spus clar că refacerea discursului de Opoziție al PNL în București este al doilea proiect pe care îl realizez pentru PNL, după proiectul pe care l-am conturat şi pe care l-am promovat pentru PNL, printr-o muncă asiduă, luni de zile înainte de alegerile locale, pentru a-l lăsa de asemenea, la cheie, următorilor trei candidaţi ai PNL din 2016.

PNL va continua să fie în Opoziție totală față de administrația PSD-Firea, însă va susține toate soluțiile care sunt utile pentru bucureșteni și își va promova și susține propriile proiecte. Prioritare sunt: decongestionarea traficului, investiția în infrastructură, refacerea rețelei de termoficare, reducerea poluării”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *