Skip to content
Politică

Buşoi are planuri mari pentru PNL Bucureşti, „activiştii de aer condiţionat”, Firea şi PSD

" "

Europarlamentarul Cristian Buşoi (noul preşedinte al PNL Bucureşti) are planuri mari pentru organizaţia pe care o conduce, pentru „activiştii de aer condiţionat”, precum şi pentru PSD şi primarul general Gabriela Firea.

Concret, Buşoi anunţă că vrea să pună punct „bisericuțelor” de la „vechiul PNL” și „vechiul PDL”, potrivit unui comunicat trimis, luni, PSnews.ro.

" "
" "

„PNL București pornește de astăzi cu o nouă echipă completă : Cristian Busoi, președinte; Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte; Ovidiu Raețchi, vicepreședinte; Costică Canacheu, secretar-general, la care se vor adauga presedinții de sectoare și presedinții organizațiilor speciale.

PNL București are nevoie pentru alegerile parlamentare ca toţi membri organizației să se implice, să încheiem disputele interne şi să ne concentrăm pe opoziția față de PSD și pe atragerea de oameni noi spre PNL. Este doar o modalitate de lucru în PNL București: în echipa PNL București. «Pe cont propriu» sau  «pe bisericuțe» nu mai există”, transmite Cristian Buşoi.

În continuare, Buşoi îşi dezvăluie planurile în ceea ce priveşte „activiştii de aer condiţionat” şi revirimentul de după alegerile locale.

„Ca președinte de organizație spun că nu vor exista două tipuri de activiști: activişti de aer condiționat, care mută hârtii și activiştii de teren, care aleargă după voturi şi plătesc nemulţumirile publicului. Cei care au întâietate în organizație sunt cei care muncesc pe teren, sunt cunoscuți de către bucureşteni, atrag voturi, iar dacă sunt mai noi în politică, cu atât mai bine.

În PNL București, avem nevoie să înțelegem cu toţii că dacă vrem să ajungem în Parlament și la Guvernare trebuie și să convigem un electorat pe care nu l-am convins la locale și care, deși ne-a susținut, s-a desprins de noi treptat, de aproape un an. Acesta este adevărul și nu va fi ușor.

PNL București se va deschide spre exterior și vom aduce și oameni noi în partid, din societatea civilă; dar asta nu înseamnă că aruncăm peste bord oamenii care au muncit și nici că, de mâine, dacă aducem oameni noi, scorul partidului va crește peste noapte. Avem nevoie de realism și planificare pentru că avem competiţie într-un context în care oamenii sunt sătui de politică, iar PSD va face tot ce poate să se consolideze”, mai scrie eurodeputatul în comunicatul citat.

Nu în ultimul rând, Cristian Buşoi tratează lupta pe care o duce PNL împotriva PSD.

„PNL are un singur adversar: PSD. PNL este singura opoziţia puternică la PSD, nimeni altcineva. PNL trebuie să facă opoziție dură, dar cinstită, cu specialişti şi soluţii, nu doar cu vorbe. Susținem ce-i bun, dar desființăm tot ce iroseşte resurse şi timp fără să producă nimic pentru oraș.

Avem nevoie cu toţii în PNL Bucureşti să înțelegem un lucru : bătălia la parlamentare va fi despre soluţii de guvernare centrală şi locală şi despre ce partid duce mai bine mesajul său către oameni şi pentru asta este nevoie majoră de opoziție față de PSD și de primarul Firea”, încheie Buşoi.

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *