Skip to content
Politică

Bușoi, bilanț dur pentru Firea: Bucureștiul se sufocă în trafic, iar infrastructura este la pământ

cebook.com

Europarlamentarul Cristian Bușoi, joi, într-un comunicat de presă remis redacției de știri PSnews.ro, lansează o serie de atacuri dure la adresa administrației bucureștene, la conducerea căreia se afla PSD-ista Gabriela Firea.

Concret: liberalul susține că regulamentul promovat continuu de administrația PSD-Firea prevede ca toate taxiurile să fie arondate unui dispecerat, „nu schimbă nimic din ce mergea prost, ci elimină cam tot ce mergea bine pe piața taximetriei”.

Totodată, Boi atrage atenția că ”cu a treia rectificare bugetară pe care doamna Primar General o face de la începutul anului, administrația bate recordul la ciuntit, tăiat și peticit bugetul”.

Redăm integral comunicatul europarlamentarului Cristian Bușoi:

”Putem vorbi despre o insistență de neînțeles a administrației PSD-Firea în privința „lămuririi” situației taxiurilor din București, în condițiile în care este a treia oară când Primarul General încearcă să scoată de pe piață aplicațiile online de tip agregator de taximetrie și să le înlocuiască cu clasicele dispecerate.

Regulamentul promovat continuu de administrația PSD-Firea prevede ca toate taxiurile să fie arondate unui dispecerat, ceea ce se traduce prin faptul că aplicațiile online de taxi nu mai pot fi utilizate. Mai rămâne posibilitatea utilizării cel mult a aplicațiilor de companie, comenzile urmând a fi transmise însă tot prin dispeceratul clasic. Deci o reformă care nu schimbă nimic din ce mergea prost, ci elimină cam tot ce mergea bine pe piața taximetriei.

„Coerența” și “continuitatea” pe care administrația PSD-Firea le dovedește în politica taxiurilor se aplică pe dos când vine vorba despre administrarea bugetului Capitalei.

Cu a treia rectificare bugetară pe care doamna Primar General o face de la începutul anului, administrația bate recordul la ciuntit, tăiat și peticit bugetul.

Rezultatul modului haotic de administrare a bugetului se poate vedea în proiectele blocate și în lipsa de judecată a politicii de investiții și dezvoltare. Bucureștiul se sufocă în trafic, iar infrastructura este la pământ; și vom începe, în curând, odată cu terminarea concediilor, să vedem aceleași blocaje prelungite din totdeauna”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *