Skip to content
Politică

Bușoi câștigă tot mai mult teren. Un alt liberal îi acordă întreaga susținere

Congresul Partidului Național se apropie cu pași repezi, iar liberalii au început să își contureze deja imaginea viitorului președinte. În ultimele zile mai mulți liberali au început să își arate susținerea față de Cristian Bușoi.

Chiar și fostul președinte al PNL Crin Antonescu care a dispărut o bună bucată de vreme din lumina reflectoarelor a declarat că îi dă votul de încredere lui Cristian Bușoi.

Deputatul Sorin Moldovan și-a exprimat fățiș susținerea pe care i-o acordă lui  Bușoi prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

„PNL se află acum în fața unui moment dificil, însă dacă este suficient de matur să treacă și să fructifice Congresul din 17 iunie are șansa să reînvie, așa cum si imnul partidului spune „noi murim spre a renaște”. Trebuie să lăsăm deoparte toate vendetele personale, și să alegem ceea ce este mai bine pentru partid, să nu votăm unii împotriva altora, doar pentru ca il cheama X , sau ca are ochelari, iar celălalt nu are. Este datoria noastră față de cetățenii care ne-au votat să terminăm cu bătăliile interne și să ne axăm pe o opoziție puternică dar în același timp constructivă, în interesul cetățeanului. Este foarte bine ca avem deja 3 candidați anunțați, și cine știe poate chiar mai multi în viitorul apropiat. Ca și membru de partid îmi doresc ca organizația din care provin (PNL Cluj) să fie foarte bine reprezentată la nivelul viitoarei conduceri. Clujul iși merita locul în fruntea conducerii centrale PNL, deoarece a demonstrat de-a lungul timpului că este o echipă puternică, că are oameni de calitate, profesioniști care au confirmat în pozițiile pe care le-au ocupat! În același timp, în calitate de copreședinte TNL Romania îmi doresc să avem cât mai mulți tineri în structurile de conducere. Și de ce nu, un președinte tânăr ! Un președinte care să provină din organizația de tineret, care să sprijine cu adevărat ( si nu doar declarativ ) tinerii din partid. Îmi doresc un președinte care să iși creioneze o echipă puternică, ce va îmbina tinerețea cu experiența, o echipă care să provină și din rândurile TNL și un program politic bun. Sunt convins că acesta este Cristian Bușoi! Timpul liderilor providențiali a trecut! Consider că fiecare își poate găsi locul în partid și poate pune umărul la reconstrucția partidului. Trebuie doar să încercăm. Așa că vă invit să construim împreună un PNL puternic !”

Citiți și: Congres PNL. Filială cu filială, liberalii încep să facă pasul spre Bușoi

   Crin Antonescu susține candidatura lui Cristian Bușoi. Detalii de culise din PNL EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *