Skip to content
Politică

Bușoi demască ”o combinație dubioasă marca Robert Negoiță”: Aduce doar pierderi și niciun beneficiu!

psnews.ro

Europarlamentarul Cristian Bușoi, luni, într-un comunicat de presă remis redacției de știri PSnews.ro, lansează o serie de acuzații dure la adresa primarului Sectorului 3, Robert Negoiță.

Mai exact, liberalul acuză că ”achiziționarea de către primăria Sectorului 3 a acțiunilor Delta ACM este o combinație dubioasă, care aduce doar pierderi și niciun beneficiu pentru Primărie și pentru cetățenii Sectorului 3”.

Redăm comunicatul integral al europarlamentarului:

”PNL a solicitat un punct de vedere de la Consiliul Concurenței legat de oportunitatea achiziționării pachetului majoritar de acțiuni al SC Delta ACM 93 SA de către Administrare Străzi Sector 3 București.

Declarațiile primarului Robert Negoiță cum că prin achiziționarea de către Primăria Sectorului 3 a acțiunilor Delta ACM “se vor asfalta mai bine gropile din sector” reflectă doar nepăsare masivă față de cetățeni și față de Consiliul Local, căruia primarul trebuie, firesc, să-i dea explicații.

Achiziționarea de către primăria Sectorului 3 a acțiunilor Delta ACM este o combinație dubioasă, care aduce doar pierderi și niciun beneficiu pentru Primărie și pentru cetățenii Sectorului 3.

Achiziţionarea unei societăţi cvasi-falimentare nu are cum să servească îmbunătăţirii activității primăriei în domeniul asfaltării. Delta ACM are datorii de peste 361 de milioane lei la stat și este exclusă de la dreptul de participare la orice licitație organizată de autoritățile publice.

Preluarea a 51% din datoria Delta ACM – o companie privată – de către autoritatea publică locală este o acțiune fățișă de ajutor din bani publici pentru o companie privată. Nu există niciun resort economic sau administrativ care poate justifica această achiziție.

Maniera în care primarul Robert Negoiță refuză să răspundă la întrebările consilierilor locali ai PNL Sector 3 arată o mentalitate de vătaf, specifică tuturor baronilor PSD împământeniţi în administraţie, iar singura reacția firească, pentru readucerea primarului la interesul public, este consolidarea opoziţiei politice şi civice din Sectorul 3”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *