Skip to content
Politică

Bușoi desființează ipoteza „Chirilă pentru PMB”: Candidatul va fi membru PNL!

psnews.ro

Vicepreședintele PNL Cristian Bușoi desființează ipoteza unei candidaturi a cântărețului Tudor Chirilă pentru Primăria Municipiului București (PMB), europarlamentarul susținând că liberalii vor merge cu un competitor din propria formațiune politică.

Ideea a fost exprimată într-un comunicat trimis duminică PSnews.ro, unde liderul PNL București dă asigurări că liberalii din Capitală își vor continua opoziția la adresa primarului general Gabriela Firea, în special în legătură cu traficul, poluarea și termoficarea.

CITIȚI ȘI: Tudor Chirilă, dorit de PNL pentru a doua cea mai votată funcție din țară. Artistul refuză vehement

Iată precizările integrale ale lui Cristian Bușoi:

„Informațiile despre candidatura lui Tudor Chirilă sunt fake news. Am toată aprecierea pentru Tudor Chirilă, pentru activitatea sa ca artist și pentru implicarea sa civică, dar, ca președinte al PNL București, nu am purtat și nu am cunoștință ca PNL să fi purtat discuții despre alegerea unor candidați. Desemnarea candidaților va fi un proces de selecție în interiorul PNL. 

Porțile PNL sunt deschise pentru oricine crede că este reprezentat de PNL și își dorește să susțină ideile pe care PNL le promovează.

Celor interesați să lanseze pe piață fumigene și să bage bățul prin gard la PNL București le spun că PNL București va continua să facă Opoziție la administrația PSD-Firea și să vină cu propriile proiecte pentru trafic, termoficare și poluare în Capitală. Acestea sunt prioritățile PNL București acum”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *