Skip to content
Politică

Buşoi dezvăluie ce scor își propune pentru PNL

facebook.com

Candidatul la preşedinţia Partidul Naţional Liberal (PNL), Cristian Buşoi,  a declarat, vineri, că PNL trebuie să îşi stabilească obiectivul pe termen mediu de a obţine un scor de 40%.

Potenţialul nostru este mult mai mare decât scorul de 20%, potenţialul unui partid de centru dreapta puternic este aproape de 40% şi cred că aceasta este ţinta pe care trebuie să şi-o pună PNL ca şi obiectiv pe termen mediu’, a afirmat Buşoi, preluat de agerpres.ro.

" "
" "

Acesta a subliniat că, pentru a ajunge la 40%, PNL are nevoie să devină un partid ‘mai consistent, cu mai multă substanţă, cu mai multă seriozitate’.

Pentru a readuce alături de partid pe acei români care au avut încredere, dar care între timp nu au mai fost atât de convinşi, trebuie să facem o schimbare. Cea mai importantă schimbare este aceea de a construi un profil de partid cât mai consistent, cu mai multă substanţă, cu mai multă seriozitate, care se concentrează pe subiectele care sunt cele mai relevante pentru cetăţenii României şi care răspund exigenţelor şi aşteptărilor celor care se pot îndrepta către un partid de centru dreapta’, a adăugat Buşoi.

Bușoi este de părere că PNL trebuie ‘să mute accentul comunicării publice pe economie, pe subiectele care ţin de guvernare, care ţin de salarii, de pensii, de investiţii, de crearea de locuri de muncă bine plătite’.

PNL trebuie să devină partenerul mediului de afaceri românesc şi mai ales al întreprinzătorilor mici şi mijlocii, al oamenilor dinamici, al oamenilor care vor o viaţă mai bună în România, nu aşteaptă de la stat sau de la bugetul public neapărat un sprijin, ci vor ca politicienii să le creeze un cadru pentru a deveni prosperi prin propriile forţe. Şi acest lucru îl putem face făcând o schimbare de mesaj, făcând o schimbare de comportament, făcând o schimbare de raportare faţă de cetăţean şi sigur aducând în fruntea PNL o echipă care să aibă un echilibru, dar care pe lângă cei care au dovedit că au experienţă şi bune expertize în politică să vină şi foarte mulţi tineri şi acesta este şi unul dintre obiectivele candidaturii’, a mai spus Cristian Buşoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *