Skip to content
Politică

Bușoi evidențiază dimensiunea nebănuită a loviturii primite de PSD la Bruxelles EXCLUSIV

psnews.ro

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a acordat luni o declarație pentru PSnews.ro, în care a evidențiat dimensiunea nebănuită a loviturii primite de către PSD la Bruxelles.

CITIȚI ȘI: Prima DEMISIE din PSD de după CExN-ul „anti-stat paralel”

Este vorba despre anunțul făcut sâmbătă de către eurodeputatul Sorin Moisă privind demisia din Partidul Social Democrat și trecerea de la grupul socialiștilor și democraților (S&D) la cel al popularilor europeni (PPE).

Concret: vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a pus accentul pe problemele care macină acum Partidul Social Democrat, dând de înțeles că gestul lui Moisă este așadar explicabil. Mai precis, Bușoi a arătat cu degetul către problemele penale ale șefului PSD, Liviu Dragnea.

„La nivelul mediului politic din Parlamentul European nu se poate concepe ideea că un partid este condus de către o persoană deja condamnată și în plus acuzată de fapte grave, confirmate chiar de instituții europene. Politica europeană este intolerantă cu genul ăsta de acuzații, care însă în PSD par ceva normal. Plecarea din PSD a lui Sorin Moisă (un europarlamentar activ și respectat) este deci un lucru bun și poate fi un semnal de schimbare pe care PSD trebuie să îl ia în serios. Reacția PSD, injuriile și atacurile la adresa lui Sorin Moisă, ideea că Moisă a plecat din PSD din cauză de Cioloș este o prostie și nu arată decât că PSD este condus de o mâna de supuși ai lui Liviu Dragnea, care fie nu gândesc, fie le este teamă să spună ceea ce gândesc”, a afirmat liderul PNL București pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *