Skip to content
Politică

Bușoi: Fac un apel la Guvernul României să lase de-o parte măsurile stupide!

libertatea.ro
" "

Cristian Bușoi, președintele filialei PNL București, sâmbătă, pe pagina personală de Facebook, face un apel către Guvernul condus de premierul Mihai Tudose.

Mai exact, liderul PNL cere Guvernului României ”să lase de-o parte măsurile stupide, gen split TVA, și celelalte măsuri care pun presiune și distrug mediul de afaceri”.

" "
" "

”Fac un apel la Guvernul României să lase de-o parte măsurile stupide, gen split TVA, și celelalte măsuri care pun presiune și distrug mediul de afaceri, să lase de-o parte retorica și lupta cu sistemul bancar doar de dragul PR-ului, pentru a-și acoperi incompetența și a distrage atenția de la împrumutul de 18 miliarde de lei, să lase de-o parte încercările de politizare a Justiției, care fac imposibilă o discuție serioasă și așezată despre cum ar trebui să funcționeze Justiția și să se preocupe de lobby serios pentru ca Agenția Europeană a Medicamentului să își mute sediul la București. România are șanse reale să fie gazda AEM, dar, din păcate, aceasta nu este prioritarea actualului Guvern”, scrie Cristian Bușoi pe pagina personală de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *