Skip to content
Politică

Bușoi iese la atac: Programul PSD este o amăgire otrăvitoare

http://www.secundatv.ro/

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, iese la atac asupra principalelor două partide adversare, PSD și ALDE.

Europarlamentarul arată că programul PSD „este o amăgire otrăvitoare” și îi îndeamnă pe români „să privească cu atenţie listele de parlamentari şi să nu mai trimită în Parlament oameni cu probleme legate de justitie”.

”Acţiunile electorale ale PSD şi ale sateliţilor săi – ALDE, PMP şi cum s-or mai numi ei – sunt nu doar iresponsabile, ci şi ilegale. Avem o coaliţie inconştientă care a ocupat Parlamentul şi care ne conduce cu toată viteza spre prăpastie economică.

Măririle de salarii pe care PSD-ALDE le-au votat în ultimele zile nu au nicio bază bugetară, sunt doar vorbe, fără nicio acoperire: ce promite PSD-ALDE românilor este o amăgire şi o înşelătorie.

Faptul că PSD-ALDE scot din burtă, cu o lună înainte de alegeri, creşteri de salarii este un fel de FNI politic în care românilor li se promite că vor primi orice dacă stau liniştiţi şi votează PSD-ALDE: „Români, dormiţi liniştiţi! Dragnea-Tăriceanu lucrează pentru voi”.

Programul PSD în sine este o amăgire otrăvitoare – toate creşterile de salarii şi toate scăderile de taxe vor fi plătite de cineva, și anume de mediul privat care produce şi care susţine acum toată economia.

Ne confruntăm în aceste alegeri cu lipsa de credibilitate a Parlamentului şi cu saturaţia oamenilor faţă de politică, iar parlamentarii PSD-ALDE exact această imagine o întăresc acţionând după ideea: „după noi potopul, nu ne pasă ce votăm, că nu plătim noi din buzunar”.

Înşelătoria creşterilor de venituri pe bandă rulantă este unul dintre motivele lipsei de credibilitate a Parlamentului, pentru că ceea ce se vede public este că parlamentarii acţionează iresponsabil.

Românii trebuie să privească cu atenţie listele de parlamentari şi să nu mai trimită în Parlament oameni cu probleme legate de justitie, oameni care au votat iresponsabil în Parlament, oameni care nu s-au dus la Parlament la muncă.”, transmite Cristian Buşoi, în comunicatul de presa primit de către redacţia PSnews.ro.

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *