Skip to content
Politică

Bușoi iese la rampă: Ideea că Alianța Vestului se rupe de România este o gargară naționalistă a patrihoților din PSD

Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL a transmis un comunicat de presă prin care a ținut să clarifice că ideea conform căreia Alianța Vestului s-ar rupe de România este o gargară naționalistă a patrihoților din PSD.

Gargara naționalistă a PSD a scos o nouă intoxicare: Alianța Vestului, inițiativa primarilor liberali Boc, Robu, Bolojan și Falcă pentru atragere de fonduri europene și investiții locale, ar însemna desprinderea de țară.

Pentru că vor investiţii publice şi infrastructură, Clujul, Timişoara, Bihorul şi Aradul se rup de România, după mintea propagandei PSD. Noroc cu Bucureştiul că rămâne pe loc, blocat în trafic, cu Șoseaua de centură aprig disputată între dna Firea și dl Dragnea.

După capul pesediștilor, cine se opune ideii de a da pe apa sâmbetei toată perioadă de creștere economică, secând investițiile publice și irosind banii pe consum și importuri, se desprinde de România.

Dacă în afară de modificarea Legilor Justiției ar mai avea și altceva în cap, Guvernul PSD ar băga de seamă că Ungaria vine cu autostrada făcută pe bani europeni la granița cu România și din România începe drumul județean.

Alianța Vestului este alianța unor primari liberali, sătui să aștepte de la guvernul PSD să facă investiții publice și poate deveni oricând și la fel de bine și Alianța Estului și Alianța Sudului, pentru că probleme mai grele chiar decât în vestul țării sunt în Moldova.

În România lui Dragnea și Dăncilă, românii din toate județele pleacă din România în țări europene care au și autostrăzi și investiții publice și locuri de muncă mai bine plătite și în care există o bună judecată a politicilor economice, nu creșteri haotice de salarii și pensii înghițite de creșteri de prețuri”, a transmis vicepreședintele PNL.

1 comentariu la “Bușoi iese la rampă: Ideea că Alianța Vestului se rupe de România este o gargară naționalistă a patrihoților din PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *