Skip to content
Politică

Bușoi informează cetățenii despre bubele administației conduse de Firea

facebook.com

Cristian Bușoi, președintele filialei PNL București, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook și-a promovat noua campanie pe care o conduce în Capitală, mai exact informarea cetățenilor despre nerealizările administrației PSD, condusă de Gabriela Firea.

Punctele pe care europarlametarul PNL le atinge în campanie sunt legate de îmbunătățirea servicilor de la diferite regii, trafic, poluare, adică necesitățile pe care Bucureștiul le are pentru a se dezvolta.

Am lansat, astăzi, alături de colegii mei din PNL București o campanie de informare despre nerealizarile administrație PSD din București, condusă de doamna Firea.

PNL trebuie să fie vocea bucureștenilor și să le apere interesele. Este important ca bucureștenii să știe ce nu funcționează cu adevărat în administrația condusă de doamna Firea și ce poate face PNL mai bine.

M-am bucurat să mă întâlnesc, astăzi, cu bucureștenii, să vorbim despre ce cred ei că ar trebui îmbunătățit în Capitală și despre viziunea pe care o are PNL București pentru dezvoltare. Împreună cu echipa mea de la PNL București am identificat cele mai bune soluții pentru: eficientizarea RADET și scăderea facturii la întreținere, pentru decongestionarea traficului și reducerea poluării din București (cea mai poluată capitală europeană) și, nu în ultimul rând, pentru a face ca administrația să fie funcțională, să lucreze în folosul cetățeanului și nu un SRL plin de politruci, cum a reușit să facă doamna primar. Acum, deși nu a mișcat un deget pentru dezvoltare și bunăstare, doamna Firea nu își asumă nimic și continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populația. Iar rezultatele „performanțelor” sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în rețeaua de termoficare și pandelizarea administrației Capitalei.„, a transmis Bușoi.

De asemenea, un alt punct disputat în postare este cel legat de acțiunile pe care PNL București trebuie să le îndeplinească pe viitor. Cristian Bușoi pune accent pe atragere unor lideri de opinie, pentru a facilita transmiterea mesajelor liberalilor la cât mai mule persoane.

PNL trebuie să atragă de partea sa liderii de opinie pentru ca mesajele PNL să ajungă la cât mai mulți oameni; de la jurnaliști, bloggeri, lideri cu influență în dezbaterea publică, până la prieteni și vecini, cu toții trebuie implicați în dezbaterea publică pentru dezvoltarea Capitalei, alături de PNL București.„, a concluzionat eurodeputatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *