Skip to content
Politică

Bușoi le dă peste nas celor care-i reproșează că nu face opoziție la PSD: Mulți au uitat complet!

psnews.ro

Europarlamentarul Cristian Bușoi – vicepreședinte al Partidului Național Liberal – le dă peste nas celor care îi reproșează că nu face opoziție la Partidul Social Democrat (PSD), în calitate de președinte al filialei PNL București.

Într-un status publicat miercuri pe Facebook, eurodeputatul le amintește criticilor din partid faptul că de doi ani încoace a criticat continuu administrația locală PSD-Gabriela Firea, timp în care „PNL a recâștigat pas cu pas, statutul de principală forță de opoziție în București”.

În încheiere, Bușoi lansează un îndemn către conducerea centrală a PNL să ia exemplu de la proiectul lui de opoziție de la nivelul Capitalei și să îl extindă în toată țara.

Iată postarea integrală a lui Cristian Bușoi:

„Sunt acuzat, în mod fals, că nu am poziții împotriva PSD. Răspund și dau exemplu de poziții anti PSD în ultimii doi ani, dintre care o propunere de suspendare a primarului Firea, și sunt acuzat că este prea puțin. Aduc aminte că de doi ani mă opun administrație PSD-Firea și dna Firea m-a dat în judecată pe motiv că o calomniez și în continuare sunt acuzat că nu-s suficient de bun să mă lupt cu dna Firea. Aceasta este este ori prostie crasă, ori rea intenție! Horatârți voi, că eu nu știu. De doi ani, începând imediat după alegerile locale, când nimeni în PNL București nu mai avea chef de nicio opoziție, am arătat public și am sancționat ce face administrația PSD-Firea în Capitală.

De doi ani, și prin acțiunea personală, ca om din PNL București, dar și alături de o echipă redusă și demoralizată de dezastrul din alegeri, am ţinut administraţia PSD-Firea sub o critică continuă. Asta în timp ce mulți lideri, unii și aleși pe listele PNL București, au uitat complet de PNL București.

Așteptarea pentru rezultate electorale este majoră în București; am reușit în acești doi ani o revenire a PNL în București și am reușit să ajutăm la scăderea PSD în Capitală tocmai prin faptul că, de doi ani, PNL face Opoziție totală la PSD.

De doi ani, PNL a recâștigat pas cu pas, statutul de principală forță de opoziție în București. Și trebuie spus cu modestie și fără niciun spirit de atac politic: acum PNL și nu USR este principala forță de opoziție la PSD în consiliul general și în consiliile de sectoare şi acesta este un succes muncit al PNL în ultimii doi ani.

Refacerea şi recâştigarea discursului PNL de opoziție în București este al doilea proiect pe care îl voi lasă la cheie PNL, după proiectul pe care l-am conturat şi pe care l-am promovat pentru PNL, printr-o muncă asiduă, luni de zile înainte de alegerile locale, pentru a-l lăsa de asemenea, la cheie, următorilor 3 candidaţi ai PNL din 2016.

Opoziţia totală la PSD de doi ani, 2016-2018, arată că PNL București are un început de succes important politic în Capitală, pe care se poate construi şi care poate fi utilizat electoral. Despre cum va fi administrat acest succes şi cum va putea fi transformat într-o bază de start cu șanse pentru alegerile din 2020, asta rămâne de gândit şi de muncit de către toată organizaţia PNL a Capitalei și inclusiv şi de către PNL la nivel naţional”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *