Skip to content
București

Bușoi o taxează pe Firea după acțiunea DNA: Habar n-are ce-i în primărie! EXCLUSIV

facebook.com

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a reacționat la cea mai recentă declarație a primarului general Gabriela Firea, după ce DNA a început o anchetă la Poliția Capitalei, aflată în subordinea PMB.

Mai precis, europarlamentarul a criticat activitatea edilului bucureștean, afirmând că nu Firea se află la conducerea PMB, ci alți oameni. În plus, Bușoi a atras atenția, în declarația oferită luni pentru PSnews.ro, că Firea se preocupă mult de imaginea sa în mediul online, ceea ce o împiedică să-și ducă la capăt proiectele propuse.

„PNL face opoziție, nu poliție! Doamna Firea habar nu are ce-i în primărie, pentru că primăria s-a împânzit de oameni care de fapt ei conduc. Din ce spune doamna primar reiese că a fost ocupată cu 8 Martie și în rest stă mult pe Facebook. Ăsta este primarul Bucureștiului și asta se vede în blocajul din trafic, în infrastructura învechită, în rețeaua de termoficare care plesnește la fiecare metru și oamoară oamenii și lasă sectoare fără căldură. Ăsta este Bucureștiul. Vedem încă un mandat pierdut pentru bucureșteni”, a susținut liderul național-liberalilor bucureșteni, pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *