Skip to content
Politică

Bușoi, PRIMA reacție la inițiativa Adrianei Săftoiu: „Este exagerată!”

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a oferit o primă reacție după inițiativa purtătorului de cuvânt al Partidului Naţional Liberal (PNL), Adriana Săftoiu,  ca toți ce vor să candideze ar trebui să scrie un text în care să prezinte de ce vor să candideze, eseu scris fără a fi ajutați de consilieri sau altcineva.

CITIȚI ȘI: Candidații agramați ai PNL reacționează la declarațiile lui Săftoiu

„Cred că reacția este exagerată pentru că doamna Săftoiu nu s-a referit neapărat la membrii PNL, s-a referit la toți cei care doresc să devină parlamentari ai României. În al doilea rând, sigur, dincolo de ideea de text de gramatică cred că mai important din postarea doamnei Săftoiu este ideea că orice parlamentar sau orice candidat trebuie să aibă o misiune, o viziune despre ce vrea să facă acolo, trebuie să aibă niște obiective. Și acest lucru cred că ar fi de folos. Dacă fiecare parlamentar ar spune înainte de a candida ce ar dori să facă pentru români și pentru cei care îi trimit în Parlament în perioada în care îi va reprezenta.

Cu siguranță, printre parlamentarii actuali sunt foarte mulți care l-ar trece cu brio, pentru că în afară că sunt oameni educați, instruiți, care au dovedit ceva și în viața nepolitică, sunt oameni care au demonstrat și în Parlament că vor să facă ceva. Eu cred că cei mai mulți din interiorul PNL din actualii Parlamentari ar trece testul. Sigur, că poate mai sunt colegi, dar cei mai mulți nici nu doresc să candideze, care poate ar avea dificultăți, dar imensa majoritate ar trece testul, nu credă ca ar fi același caz și despre parlamentarii altor partide. În primul rând la PSD, dar sigur că la mod evident mai sunt și alte partidulețe” a afirmat Cristian Bușoi la postul de televiziune B1 TV.

ppe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *