Skip to content
Video

Bușoi pune artileria grea pe PSD-iști: Încearcă să abată atenția de la proasta guvernare! EXCLUSIV

psnews.ro

Interviurile video PSnews.ro continuă, joi, cu o nouă ediție, avându-l ca invitat pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi.

În cadrul interviului, europarlamentarul a vorbit despre cele mai stringente aspecte ale scenei politice românești. Printre subiectele dezbătute s-a regăsit și situația în care se află șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Amintim că ministrul Justiției, Tudorel Toader, într-o conferință de presă, a anunțat declanșarea procedurii de revocare a șefei DNA.

" "

”E un subiect care încearcă să abată atenția de la proasta guvernare a României. Dacă nu s-ar fi făcut acest demers, dacă dezbaterea publică nu ar fi fost determinată de părerile pro și contra revocării șefei DNA, a instituției,a felului în care funcționează instituția, actuala guvernare ar fi trebuit să dea explicații despre minciunile din campania electorală, despre promisiunile neonorate în ceea ce privește creșterea veniturilor, creșterea salariilor, haosul din sistemul de salarizare, acolo unde în foarte multe domenii – și cunosc foarte bine domeniul sănătății, într-adevăr unele venituri cresc semnificativ dar multe altele se micșorează, ceea ce în moed evident este bizar și de neînțeles, despre incapacitatea Guvernului de a porni un proiect mare de infrastructură, despre incapacitate de absoarbe bani europeni, ca să facem măcar cele 3 spitale regionale și despre multe alte realizări ale actualei guvernări. Subiecte care, evident, îi dezavantajează pentru că arată adevărata față a guvernării PSD: mincinoasă, haotică, neprofesionistă, fără niciun fel de orizont și fără rezultate concrete”, a declarat europarlamentarul Cristian Bușoi.

Mai mult, chestionat în legătură cu eventualele implicații pe care are putea să le aibă situația tensionată din jurul DNA, în relația cu oficialii europeni, în cadrul interviului, liberalul Cristian Bușoi a amintit de dezbaterea din Parlamentul European pe legile justiției, care potirvit acestuia, ” nu a făcut foarte bine imaginii României”.

”În Parlamentul European a fost o dezbatere despre România, sigur că, ea a fost mai degrabă o dezbatere între români și diversele poziții exprimate de europarlamentari români care, în opinia mea, nu a făcut foarte bine imaginii României. Dincolo însă de acea dezbatere din Parlamentul European vedem cu toții pozițiile publice ale Comisiei Europene și care exprimă un punct de vedere foarte clar, de care cred că trebuie să ținem cont”, a continuat Cristian Bușoi.

Puteți urmări secvența, în intervalul temporal 00:00 – 09:56:

 

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *