Skip to content
Politică

Bușoi, reacție virulentă după ce Firea a anunțat că-l dă-n judecată. 4 probleme grave ignorate

antena3.ro

Europarlamentarul Cristian Bușoi – președintele PNL București – a avut joi o reacție virulentă după ce primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunțat că îl dă în judecată.

Într-un comunicat trimis PSnews.ro, vicepreședintele PNL de la nivel național scoate în evidență patru probleme grave ale Bucureștilor pe care edilul PSD le ignoră: aglomerația din trafic, reapariția gropilor din asfalt (care dispăruseră de ani buni), politrucii inutili din administrație și starea rețelei de termoficare.

Totodată, Bușoi o acuză pe Firea de transparența în care funcționează acum majoritatea celor 22 de companii din subordinea Primăriei Generale.

Iată comunicatul integral al lui Cristian Bușoi:

„Faptul că dna Firea mă dă în judecată arată cam cât de tare ar vrea administrația PSD din București să închidă gura PNL și Opoziției în general, ca să nu se mai vadă că dna Firea dă în gropi cu Bucureștiul, fix cum dă Guvernul Dragnea – Dăncilă în gropi cu guvernarea.

PNL face o Opoziţie corectă în Bucureşti şi au fost multe proiecte pe care le-am susţinut. Vom susţine tot ce este necesar pentru Capitală, dar companiile municipalităţii trebuie să fie transparente şi să dea socoteală pentru ce fac, nu ca acum când puzderia de şefuleţi ţin sub lăcat toate informaţiile şi despre buget şi despre achiziţii şi despre strategie, iar dacă presa vrea să afle cine, pe ce cheltuie banii în aceste companii este primită cu bodyguarzii.

Doamna Firea nu face nimic de doi ani de când este la conducerea Bucureştiului; doar vorbe și promisiuni și, mai nou, strigă ca din gură de șarpe că nu o lasă PNL să astupe gropile sau să fluidizeze traficul, să dezvolte infrastructura sau să repare rețeaua de termoficare din Capitală.

Dna Firea crede că dacă ne hărțuiește pe mine și PNL prin instanțe, nu o să se mai vadă: dezastrul din traficul din Capitală, gropile în care bucureştenii au început din nou să-şi rupă maşinile, după ani de zile în care această problemă dispăruse, toată galeria de politruci cu care PSD a umplut administrația Capitalei și care nu fac nimic, toate proiectele pe care administrația PSD le tergiversează de doi ani de zile.

Să fie clar: cât timp nu se aduc argumente clare despre cum ar aduce beneficii bucureștenilor aceste companii și cât timp activitatea lor nu va fi transparentă, PNL București nu va putea să accepte cheltuirea banilor bucureștenilor de către aceste companii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *