Skip to content
Politică

Bușoi, replică acidă pentru Firea: „E drept însă că e mai ușor să dai vina…”

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, miercuri, pe pagina personală de Facebook, îi dă o replică acidă primarului general Gabriela Firea, în urma declarațiilor acesteia referitoare la proiectul „incineratorul municipal de deșeuri”.

„Bucureștenii trebuie să știe că incineratorul municipal de deșeuri este un proiect pentru care există finanțare și care ar putea produce, prin cogenerare, energie electrică și termică, la costuri mai mici ca acum. Iar modernizarea rețelei termice, pentru care se pot folosi și bani europeni, ar stopa subvenționarea risipei.
Când imediat după alegeri, bucureștenii au rămas fără apă caldă, primarul Firea a lansat ideea năstrușnică că a fost un complot al companiilor de stat pus la cale pentru a-i sabota începutul de mandat, fără un cuvânt despre cum ar putea fi rezolvate problemele, deja cronicizate, dintre RADET și ELCEN, care îi afectează direct pe cetățeni. E drept însă că e mai ușor sa dai vina pe o lucrătură politică atunci când nu ai idei despre rezolvarea problemei” , a scris Cristian Bușoi pe pagina personală de Facebook.

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *