Skip to content
Politică

Bușoi, replică acidă pentru Firea: „În locul copacilor vor fi plantați, cel mai probabil, trandafiri roșii!”

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi îi dă o replică acidă primarului general Gabriela Firea, în urma declarațiilor acesteia referitoare la acuzațiile de taiere a copacilor din Bucuresti.

CITIȚI ȘI: Firea se disculpă – declară că nu a dispus tăierea vreunui copac din Bucureşti: „În urma numeroaselor sesizări”…

„O veste bună și una proastă în legatură cu arborii tăiați de primarul Firea. Vestea bună este că Gabriela Firea a recunoscut că primăria i-a tăiat. Vestea proastă este că în locul copacilor vor fi plantați, cel mai probabil, trandafiri roșii 🙂.
Mai jos, o demonstrație autentică de bâlbâială PSD-istă, la întâlnirea cu un adevăr incomod.
Gabriela Firea, declarație 9 iulie 2016, sursa Hotnews: „(…) vor fi plantați arbori în locul celor care acum s-au tăiat, pentru că deveniseră un pericol (…) În special în zona Kiseleff, sunt arbori care nu s-au acomodat la clima şi poluarea zonei.”
Liviu Dragnea, declarație 10 iulie 2016, Sursa Agerpres : „Am văzut o știre că Gabi Firea a tăiat pomii pe Kiseleff. Nu există așa ceva. De când e Gabi Firea primar, nu s-a tăiat niciun pom”, a scris Cristian Bușoi pe pagina personală de Facebook

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *