Skip to content
Politică

Bușoi, replică dură pentru Firea. Haosul din București, ignorat de primar EXCLUSIV

psnews.ro

Președintele PNL București, europarlamentarul Cristian Bușoi, i-a transmis, vineri, o replică dură primarului general Gabriela Firea,
Într-o declarație oferită pentru PSnews.ro, Cristian Bușoi a taxat recentele acuzații ale Gabrielei Firea la adresa organizației PNL București.

Amintim că, joi seară, PSnews.ro v-a prezentat mesajul scandalizat al unei mame, după ce aceasta aflase că, în prezent, copiii nu mai au voie să deseneze pe asfalt în parcurile din Capitală.

CITIȚI ȘI: UPDATE Firea, reacție la scrisul cu cretă pe asfalt: Intoxicare marca PNL București.

După cum puteți citi accesând linkul mai sus, primarul Firea a acuzat organizația PNL București că ar sta în spatele revoltei la adresa administrației locale.

La rândul lui, președintele filialei, Cristian Bușoi, a calificat drept „neserioase” declarațiile edilului general.

„Doamna primar Firea nu înțelege nimic din ce se întâmplă în primărie și în jurul dumneaei ca primar. Astfel de declarații sunt neserioase și dau măsura haosului din planurile și acțiunile doamnei primar general. Bucureștiul are probleme grele, serioase (cum este criza RADET, cum sunt investițiile din spitale) și are nevoie de oameni serioși să le rezolve. Îi reamintesc primarului Firea că bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă. Asta este problema prioritară a Bucureștiului, nu aiurelile pe care le debitează primarul general”, a declarat Bușoi, vineri, pentru PSnews.ro.

ppe

2 comentarii la “Bușoi, replică dură pentru Firea. Haosul din București, ignorat de primar EXCLUSIV

  1. BUNA ZIUA
    DE OBICEI NU FAC COMENTARII . MA ABTIN.DAR ACUM DECLARATIILE DL BUSOI -ACEST PERSONAJ DESPRE CARE NU POT SPUNE CA ESTE O PERSOANA VIE – CFM COMPORTAMENT-MA OBLIGA.
    AS DORI ,SI NU NUMAI EU ,CI FOARTE FOARTE MULTI BUCURESTENI SA NE INFORMEZE CE AU FACUT PRACTIC CEI DE LA PNL PTR NOI .
    EU LOCUIESC DE 50 DE ANI IN BUCURESTI DAR DEBANDADA MAI MARE CA IN ULTIMUL AN -2015 – NU CRED CA A MAI FOST

  2. Oare de ce criza RADET, investițiile din spitale etc. nu au fost rezolvate de primarul gen PNL care a ståtut la butoane un an si mai bine. Iar Firea care vrea sa ramânå in istoria Bucurestiului nu le-a rezolvat in 3 luni. Ala nu era in stare nici sa faca vreo analiza la nevoile de zi cu zi ale bucurestenilor – de fapt nici nu-l interesa – care nu au mai putut vota pe dreapta de scârbå. Despre neplåti ne poate spune acest pitic ceva, dar despre contractele alea cu sumå mare, dar de angajeri barosane cu penelisti facute in anul luminatei perioade de primariat general. Doamne cite probleme mai puteau rezolva in ultimul an acest partid PDL-pnl de primariat la capitala. Si el saracul se leaga de probleme care nu s-au rezolvat de zeci de ani. Esti pitic si te vei face si mai mic daca inca ii consideri pe bucuresteni ca nu pot discerne propaganda ieftina din gulgutele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *