Skip to content
Politică

Bușoi salută decizia președintelui Iohannis: Este pasul necesar!

secundatv.ro

Prim-vicepreşedinte PNL, Cristian Bușoi, luni seara, printr-un comunicat de presă remis redacției de știri PSNEWS.RO, își anunță susținerea față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pentru legea grațierii și a amnistiei.

”Anunțul despre un referendum pe tema grațierii și a modificării Codurilor penale este felul în care președintele arată că acționează concret, instituțional, pentru a apăra ideea de Justiție și de stat de drept față de acțiunile abuzive ale unei majorități politice.

Este pasul necesar după ce majoritatea politică îl atacă fără menajamente pe Președinte, ca să nu se mai opună tentativelor PSD-ALDE de a controla statul.

Este nevoie de o dezbatere despre grațiere și referendumul este cea mai corectă, mai deschisă și largă dezbatere care poate avea loc.

PSD-ALDE pot participa și-și pot aduce argumentele public, deschis în fața românilor, nu pe șest într-o ordonanța de urgentă ascunsă pe ordinea de zi a unui guvern care este condus din spate de păpușari care fac și desfac din culise.

PNL, și de ce nu și USR, trebuie să-l susținem pe Președinte în acest demers”, se arată în comunicat.

ppe

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *