PSnews

Ediția de București

Bușoi stă cu ochii pe Firea. Spitalul Municipal – dedicație pentru Pandele?

psnews.ro

Europarlamentarul Cristian Bușoi – președintele PNL București – stă cu ochii pe primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Este Spitalul Municipal o dedicație pentru soțul acesteia, Florentin Pandele (edilul din Voluntari)?

Într-un articol publicat miercuri pe blog, eurodeputatul susține că Firea „insistă în mod nejustificat cu amplasarea în Pipera a Spitalului Municipal”.

În continuare, liberalul sugerează că adevăratele intenții ale primarului social-democrat ar avea legătură cu interesele imobiliare ale lui Florentin Pandele.

„Insistența cu care Primarul General se ține de ideea construirii Spitalului Municipal în Pipera este de neânțeles. Doamna Firea poate să propună construirea Spitalului Municipal direct în Voluntari, ca să fie măcar clar cui servește. Dacă chiar se dorește construirea Spitalului Municipal, trebuie căutată o zonă în oraș, iar Primăria ar trebui să-și rezerve, din timp, un spațiu din locațiile care încă mai sunt disponibile și care sunt ocupate rapid de dezvoltări imobiliare. Baza RATB nu trebuie distrusă și transformată, din motiv de speculă imobiliară”, punctează Bușoi.

Găsiți AICI mai multe detalii, inclusiv despre situația dezastruoasă a infrastructurii de transport din Pipera, care a provocat ratarea de către România a relocării Agenției Europene a Medicamentului (AEM / EMA).

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi