Skip to content
București

Bușoi, victorie împotriva primarului Firea: Vom avea critici mai dure și mai directe!

psnews.ro

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) București, Cristian Bușoi, a reacționat în urma deciziei Judecătoriei Sectorului 1 din București de a respinge ca neîntemeiată chemarea sa în judecată de către Gabriela Firea.

Primarul General al Bucureștiului l-a acuzat pe Bușoi de calomnie, în urma declarațiilor pe care acesta le-a făcut despre administrația PSD, conform unui comunicat remis redacției PSnews.ro.

Șeful PNL București declarase anterior că sistemul de transport taxi din Capitală „este abramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureștenii s-au săturat până peste cap”.

În urma deciziei Judecătoriei Sector 1 privind respingerea chemării sale în judecată, Bușoi susține că acțiunile administrației PSD-Firea sunt caracterizate de ambrambureală și lipsă de judecată nu doar în ceea ce privește transportul, ci în general.

Redăm mai jos comunicatul integral al lui Cristian Bușoi:

„Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea mea în judecată de către doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declarațiilor în care spuneam că ceea ce susține administrația PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din București este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureștenii s-au săturat pănă peste cap.

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000731753&id_inst=299

Cred în continuare că abrambureala și lipsa de judecată sunt caracteristicile esenţiale ale acţiunilor administrației PSD-Firea nu doar în ceea ce priveşte transportul, ci în general în tot ceea ce este esenţial pentru Bucureşti: trafic, infrastructură, termoficare. Cred că ceea ce face administraţia PSD în Bucureşti și în cele șase sectoare este o spoială, nu gândire administrativă, şi un haos vesel, care va ţine Bucureştiul blocat.

Pentru mine şi pentru PNL, singura concluzie, după decizia instanţei, este că vom avea critici mai dure şi mai directe față de ceea ce face PSDragnea-Firea în administraţia Capitalei.

 

Cristian Buşoi,

Preşedinte PNL Bucureşti”

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *