Skip to content
Politică

Buzatu dezvăluie strategia PSD în cursa pentru Palatul Cotroceni: ‘Alegătorii lui Diaconu, ținta în turul 2’

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, la Digi 24, că PSD în turul II al alegerilor prezidențiale țintește votanții candidatului Pro România- ALDE, Mircea Diaconu. În acest sens, Buzatu a spus că în Comitetul Executiv Național al PSD de astăzi se va discuta despre strategia partidului privind campania pentru Palatul Cotroceni, adăugând că nu crede că vor exista sancțiuni acolo unde nu au fost atinse rezultatele dorite.

În mod firesc după alegerile prezidențiale, formațiunile politice își convoacă ședințe pentru a pune la punct strategia partidului. Lucrul asta este făcut și de noi azi. Astea sunt lucrurile care se vor discuta.

Eu cred că am obținut un rezultat bun în Vaslui, de peste 10 % cât este media națională. Dacă s-ar fi întâmplat asta și în alte organizații alta ar fi fost  situația. Ar fi o naivitate că dacă aplici sancțiuni o să fie rezultate mai bune. Să vedem acum cum putem schimba opțiunile de vot. Facem toate eforturile pentru un rezultat mai bun.

Nu stiu dacă vor fi sancțiuni. Pornesc de la premisa că ( filialele n.r.) au dat ce au mai bun”, a spus Dumitru Buzatu.

Liderul PSD Vaslui a mai spus că a fost o competiție inegală între Dăncilă și Iohannis.

Evident rezultatul se datorează competiției dintre cei doi candidați. O competiție inegală. Candidatul Iohannis este președintele în funcție. Viorica Dăncilă este un prim ministru care nu mai este la guvernare. A afectat asta.

Vom vedea cum ne raportăm la alegătorii care au avut o altă opțiune decât Iohannis și Dăncilă.  Este un electorat a cărui opțiune e schimbătoare.  Eu cred că alegătorii care l-au votat pe Mircea Diaconu reprezintă o primă țintă pentru noi”, a mai spus Buzatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *